joi, 17 septembrie 2015

La moartea lui Vadim

Multe din meritele personale ale lui Vadim s-au risipit de-a lungul vieții sale pentru că nu a fost comunist. De ce? Pentru că numai și numai comunismul este singura cale de luptă rațională cu nedreptățile lumii, numai și numai comunismul identifică științific metodele și mijloacele ridicării omului.Vadim a rătăcit pe alte căi, a încurcat drumurile și în final a eșuat.

Vadim a învățat și a asimilat multe de la mentorul său spiritual Eugen Barbu, cu excepția comunismului. A crezut în mod eronat că creștinismul poate ține loc și de comunism. A crezut că creștinismul mai respiră încă ceva din seva începuturilor sale emancipatoare, dar s-a înșelat. A crezut că creștinismul mai poartă cu sine revolta contra asupririi sociale cu care a animat popoarele antichității, dar nu este așa.

A crezut că naționalismul drapat în veșminte burgheze poate salva România.

Ce n-a înțeles din păcate Vadim, fie-i țărîna ușoară,-gîndul că Vadim nu mai e îmi provoacă un gol și o durere aproape fizică- e faptul că nu România trebuie salvată, ci cei care trăiesc din sudoarea muncii proprii în România și oriunde trebuiesc salvați, pentru aceștia trebuie luptat.

România în sensul la care se referea Vadim cu atîta patos nu înseamnă nimic altceva decît clasa burgheză în frunte cu oligarhia conducătoare și care dacă ar fi să piară odată cu România, pagubă-n ciuperci! Bietul Vadim visa la independența pierdută a României, dar burghezia românească mercantilă și nedemnă nici nu merită să fie independentă și nici nu aspiră la independență.

Lupta trebuie dată pentru salvarea și propășirea clasei muncitoare, acest lucru dacă l-ar fi înțeles și simțit Vadim l-ar fi propulsat pe un piedestal cu mult mai înalt în conștiința posterității.

Un comentariu:

nelson spunea...

Este timpul să-mi împărtășesc mărturia, eu sunt Nelson și fericit când depun mărturie aici, mama mea i-a prezentat lui Baba Ogbogo când a descoperit că nu-mi pot rămâne soția însărcinată după 3 ani de căsătorie. Deci, acestea au adus atâtea probleme în căsnicia mea și au dus la divorț. a spus ea, el este extrem de spiritual și poate să o facă pe soția mea să se întoarcă la mine cu bucurie și putem avea copii împreună. La început, nu m-am îndoit până nu l-am contactat și apoi am aruncat vrăji puternice asupra mea și am făcut-o pe soția mea să se întoarcă la mine după ce a făcut nevoia. Și acum, suntem fericiți cu copii minunați. Din ziua în care Great BaBa Ogbogo a lucrat pentru mine și mi-a rezolvat problemele. Am făcut un jurământ puternic că, atâta timp cât voi trăi, voi continua să mărturisesc despre bunătatea marilor sale lucrări, iar cei care se confruntă acolo cu dificultăți de relație și căsătorie ar trebui să-l contacteze rapid și să devină un martor fericit ca mine. Îmi las contactul aici, prin e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau ajung la el prin numărul său WhatsApp. +2349020168697
A făcut-o pe fosta mea soție să se întoarcă la mine cu bucurie
M-a vindecat de la un om impotent la un bărbat adevărat.