sâmbătă, 25 iunie 2016

Cătușe înainte de pâine.

Pentru mine un lucru este cert: Ocuparea cvasi-totală a economiei românești de către capitalul străin a făcut ca sursele legitime de înavuțire să scadă dramatic pentru așa zisa elită politico-economico-culturală a României. Dispariția izvoarelor legitime de bogăție i-a determinat pe respectivii pomeniți mai sus să se alimenteze în continuare, de obrazul subțire cu cheltuială se ține, din surse ilegitime, deci prin încălcarea legilor.

Dar acest lucru nu mai este acum tolerabil de către opinia publică, cum era în primele două decenii de la 1989. Asistăm la o luptă între middelclass-ul schizofrenic tot mai presat de capitalul străin și forțat de către acesta să își ajusteze în jos speranțele și așteptările legat de un trai ușor la care a visat și visează middellclass-ul dintotdeauna și elitele unei societăți tot mai adînc colonizate și aservite imperialismului Vestic. Trăim un timp al scadențelor.

Un comentariu:

nelson spunea...

Este timpul să-mi împărtășesc mărturia, eu sunt Nelson și fericit când depun mărturie aici, mama mea i-a prezentat lui Baba Ogbogo când a descoperit că nu-mi pot rămâne soția însărcinată după 3 ani de căsătorie. Deci, acestea au adus atâtea probleme în căsnicia mea și au dus la divorț. a spus ea, el este extrem de spiritual și poate să o facă pe soția mea să se întoarcă la mine cu bucurie și putem avea copii împreună. La început, nu m-am îndoit până nu l-am contactat și apoi am aruncat vrăji puternice asupra mea și am făcut-o pe soția mea să se întoarcă la mine după ce a făcut nevoia. Și acum, suntem fericiți cu copii minunați. Din ziua în care Great BaBa Ogbogo a lucrat pentru mine și mi-a rezolvat problemele. Am făcut un jurământ puternic că, atâta timp cât voi trăi, voi continua să mărturisesc despre bunătatea marilor sale lucrări, iar cei care se confruntă acolo cu dificultăți de relație și căsătorie ar trebui să-l contacteze rapid și să devină un martor fericit ca mine. Îmi las contactul aici, prin e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau ajung la el prin numărul său WhatsApp. +2349020168697
A făcut-o pe fosta mea soție să se întoarcă la mine cu bucurie
M-a vindecat de la un om impotent la un bărbat adevărat.